investor.bgснимка: pexels.comПредседателят на Федералния резерв на САЩ Джером Пауъл предупреди за

...
investor.bgснимка: pexels.comПредседателят на Федералния резерв на САЩ Джером Пауъл предупреди за
Коментари Харесай

Пауъл: Може да се сблъскаме с най-тежкия икономически спад в живота ни

investor.bg

фотография: pexels.com

Председателят на Федералния запас на Съединени американски щати Джером Пауъл предизвести за най-тежкия стопански спад „ в нашия живот “, откакто представителите на Федералния комитет по отворените пазари  решиха да запазят главните лихви непроменени на равнище към нулата  и затвърдиха мнението си да употребяват всички налични принадлежности за подкрепяне на възобновяване на фона на пандемията. 

„ Пътят напред за стопанската система е изключително нерешителен и значително ще зависи от триумфа ни в управлението на вируса “, сподели Пауъл пред кореспонденти по време на видео конференция в сряда след края на двудневното съвещание на Комитета. „ Всъщност през последните седмици следим някои признаци, че увеличението на случаите на инфектирани и възобновените ограничения за надзор за разпространяването стартират да натежават върху икономическата интензивност “, прибавя още гуверньорът на Фед.

В своето изказване, в което афишира политическото решение, Федералният комитет за отворените пазари повтори своето изказване, че пандемията „ основава обилни опасности за икономическите вероятности в средносрочен проект “ и че главният лихвен % ще остане на равнище покрай нулата, до момента в който Фед не бъде убеден, че стопанската система устоя на пандемията и е на път да реализира оптималните си цели за претовареност и непоклатимост на цените.

 

Цялата публикация ТУК

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР